Navigatie

Partners

Over Pro Warehouse
Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar dé zakelijke Apple Reseller van Nederland. Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt, zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT graag in, om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn. Vanaf de installatie tot en met het onderhoud van de systemen, Pro Warehouse neemt alle zorgen uit handen. Met de consultants van Pro Warehouse haal je ervaren experts in huis, die ervoor zorgen dat de IT-omgeving optimaal blijft presteren, waardoor er een last van je schouders valt.

Wanneer je ervoor kiest om Apple-hardware in te zetten, dan wil je een partner die er verstand van heeft. Met alle certificeringen van Pro Warehouse ben je er zeker van dat de kennis optimaal aanwezig is. Hierdoor ben je altijd verzekerd van deskundig advies, of je nu kiest voor iPads voor buitendienstmedewerkers, iMacs voor de grafische afdeling of dat je de gehele organisatie wilt overzetten op Mac.

Apple Authorised Enterprise Reseller
Als Apple Authorised Enterprise Reseller is Pro Warehouse een volwaardige Apple-partner om organisaties te helpen met oplossingen, diensten en hardware van Apple. Vanuit Apple worden er strenge eisen gehanteerd om een Apple Authorised Enterprise Reseller te worden, vandaar dat er ook slechts enkele enterprise resellers zijn in Europa.

Wil je weten wat Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse voor jouw organisatie kan betekenen, meer weten over de diensten die zij leveren of voorbeeldcases van o.a. TMG, WeTransfer of Powerhouse inzien? Ga dan naar prowarehouse.nl

 

Over Computer Profile

Computer Profile is, al meer dan 25 jaar, de onafhankelijke en strategische data-driven direct marketingpartner voor de ICT. De organisatie biedt diepgaande marktanalyses en permanent geactualiseerde data over installed base, projecten en DMU-contacten van de 30.000 belangrijkste bedrijven en overheidsinstellingen in de Benelux. Met deze data kunnen klanten snel, efficiënt en gericht hun doelmarkt identificeren en benaderen. Een team van ervaren business development specialisten kan bovendien relevante opportuniteiten kwalificeren door inbound en outbound demand-generation activiteiten.

Computer Profile heeft kantoren in Zaventem (B) en Breda (NL) en garandeert, als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG), dezelfde hoge standaard in kwaliteit en uitvoering over heel Europa. Lees meer op www.computerprofile.com en www.emi-group.com, of volg Computer Profile op Twitter en LinkedIn.

Aanmelden >>